Donald Trump, për herë të parë si president do të udhëheqë vendin sot në ceremonitë përkujtime me rastin e sulmeve të 11 shtatorit në Nju Jork dhe Uashington në vitin 2001.

Leggi tutto...

Artikuj te tjere...