Në librin e saj «Edhe 172 ditë deri në verë» autorja kroate Lidija Klasiq, e cila jeton në Istër dhe në Berlin, shkruan se «istrianët ende nuk e kanë harruar luksin e ngesë».

Leggi tutto...

Artikuj te tjere...