Bombë mes Tiranës? Çfarë ishte çanta misterioze e lënë tek "Skënderbeu"

Nga vendi
Typography

Pas alarmit për bombë policia e Tiranës rrethoi perimetrin tek Sheshi Skënderbe.

Mësohet se policia ka arritur që të nxjerrë çantën nga parkingu, ku mësohet se ka qenë alarm fals pasi çanta ka qenë harruar nga një qytetar.

Policia ka përfunduar procedurat dhe është larguar.