Rama dhe zhgarravinat nëpër mure, fotoja virale e fundjavës

Nga vendi
Typography

Një foto e hershme e kryeministrit shqiptar Edi Rama, në rininë e tij, bëhet virale në rrjet.

Rama shfaqet në një dhomë krejtësisht të vizatuar me tekste këngësh, ndërsa pas kurrizit të tij shquhen 2 germa: “W.C”. Muret janë lyer tërësisht me një bojë në ngjyrën e gjakut, teksa mbi to janë vendosur edhe shenjat e duarve.

Rama, para se të bëhej kryeministër ka qenë piktor dhe pedagog në Akademinë e Arteve.