Për shumë pushues, shtatori është muaji ideal për të shijuar pushimet buzë detit.Turistë vendas dhe të huaj po shijojnë këtë fundjavë plazhet e shumta të Adriatikut, ku plazhi i Durrësit mbetet nga më të frekuentuarit.

Leggi tutto...

Artikuj te tjere...