Si është të t'i fusë duart Presidenti? Ja si përgjigjet Monika

Gossip
Typography

Kryetarja e LSI është vënë në siklet gjatë një interviste në "Zjarr Tv" ku është pyetur se si është të të fusë duart presidenti Meta, bashkëshorti i saj.

"Në fakt jo çdo femër e ka fatin t'ia fusi duart Presidentit, kështu që unë kam qenë me fat, ashtu sikurse dhe ai ka qenë me fat që ose t'i fusi duart, ose t'ia fusi duart, njërës prej drejtueseve të opozitës"- tha Monika Kryemadhi duke shkaktuar të qeshura në studio.