Avicii ka vrarë veten se nuk ia dilte dot më?

Gossip
Typography

Vdekja e dj Avicii, një nga prodhuesit më të mëdhenj të muzikës dance, ka tronditur thellë fansat, miq e kolegë në fushën e muzikës. Ishte vetëm 28 vjec.

Sipas të afërmve të Avicii-t emri i vërtet i të cilit është Tim Bergling u shprehën se fatkeqësisht ai vrau veten dhe la edhe një letër lamtumire. Në deklaratën e të afërmve shkruhet:

“Timi ynë i dashur ishte një kërkues, një shpirt artistik i brishtë që kërkonte përgjigje për pyetjet ekzistenciale. “Një perfeksionist mbi arritjen që udhëtoi dhe punoi shumë me një ritëm që çoi në stres ekstrem. Kur ai ndali turnet, ai donte të gjente një ekuilibër në jetë për të qenë i lumtur dhe të ishte në gjendje të bëntë atë që ai donte më së shumti – muzikën. Ai me të vërtetë luftonte me mendimet për kuptimin, jetën, lumturinë. Ai nuk mundi të vazhdonte më.”, shkruan prestigjozia Mirror.a.m.