97-vjeçari merr diplomën e shkollës së mesme, i braktisi studimet në Luftën e dytë Botërore

derë-më-derë
Typography

Një 97-vjeçar nga Filadelfia , ka përfunduar pas një kohe të gjate shkollën e mesme. Charles Leuzzi e braktisi shkollimin dhe luftoi në Luftën e dytë Botërore.

Për heroizmin e treuar gjatë luftës atij i janë ndarë disa medalje, duke përfshirë 4 prej bronzi.

Shkolla e Filadelfias i ka dhënë atij diplomën e nderit, ndërkohë që Leuzzi ka thënë se i është dashur të presë shumë kohë, mirëpo më në fund ia doli. “Nuk kam asgjë tjetër se çfarë të bëj”, ka shtuar Leuzzi.

 

boom.al

boomalbania@gmail.com