5 vajrat më të mirë për flokun tuaj

Fashion and Beauty
Typography

=Vajrat e flokëve preferohen edhe nga ekspertët e bukurisë për trajtimin e flokëve.

Vaji mund të aplikohet në flokë të lagësht ose të thatë, 4 cm poshtë rrënjës së flokut. 5  llojet e vajrave që duhet të përdorni për flokë të shëndetshëm janë: Vaji i avokados, i marulës, i arganit , vaji i pemës së çajit dhe vaji i pemës babassu.

 

 

//Boom.al/