Dëshira e theksuar gati-gati deri në simptomë patologjike për të jetuar një jetë të shtrenjtë e luksoze që kanë shumë prej shqipatrëve, bën që në Shqipëri dhe në Kosovë e mbi të gjitha disa qytete të caktuara të shikosh makina, veshje apo edhe aksesorë super të shtrenjtë të cilët nuk i shkojnë aspak për shtat gjendjes ekonomike që kanë këto dy vende. 

Leggi tutto...