Nuk e dimë sa besoni ju te sytë, por me siguri pas këtij artikulli do t’u jepni më shumë rëndësi! Joshja e një mashkulli me sy është një nga metodat më efektive për të fituar personin për të cilin jeni e interesuar.

Leggi tutto...

Seksi në një makinë të parkuar është diçka që ndodh shumë shpesh, dhe këtë e dëshmon edhe studimi i fundit. Kur hulumtuesit morën përgjegjësi t’i pyesin 706 studentë – 195 meshkuj dhe 511 femra – për përvojat e tyre të seksit në makinë, 61 për qind e meshkujve dhe 59.5 për qind e grave kishin raportuar se e kanë bërë këtë.

Leggi tutto...

Artikuj te tjere...

Sottocategorie