Sa më shumë goditet qeveria nga ndërkombetarët, aq më shume e ul PD ritmin e opozitarizmit!

Politik
Typography

Ku janë protestat që pas janarit?! Cfarë po ndodh në këtë vend?!

Çfarë duhet të bëjë më keq se kaq Rama që opozita të dalë në sheshe?! Pse Rama ka ngritur shtabet elektorale dhe Basha do nisë edhe një herë riorganizimin e strukturave?! Cfarë përgjegjësie ka baza PD kur drejtimi i keq i partisë ndodh në kupolë?! Me kë bën teater Basha, me njerezit që janë në pikë të hallit?! Biznesi është në krizë! Ka me mijëra socialistë që nuk e duan “rilindjen” por nuk shohin alternativë! Akademikët, artistët janë të zhgënjyer me qeverinë, por Basha fle! Gjysma e Evropës nuk e do Shipërinë me këtë qeverisje në BE, por PD ben lobing në Gjermani për të hapur negociatat! Me kë je zoti Basha, me demokratët dhe qytetarët apo me Edi Ramën?! Kjo kërkon një përgjigje para se vendi të shkojë në greminë!