Tahiri te Krimet e Rënda për masën e sigurisë

Politik
Typography

Ish-ministri i Brendshëm, Tahiri, ka mbërritur në Gjykatën e Krimeve të Rënda ku do jepet masa e sigurisë për të konfirmuar masën e sigurisë në ngarkim të tij.

Pak ditë më parë, Krimet e Rënda caktuan masëën arrest në shtëpi për ish-ministrin pas letërporosive të ardhura nga Greqia dhe Italia.

Tahiri po hetohet për përfshirje në trafik ndërkombëtar droge. Avokati i tij, Maks Haxhia, ka deklaruar se do kërkohet ndryshim i masës së sigurisë për ish-ministrin.