Nga piruni tek truri / Ushqimet mesdhetare të shëndetshme për trurin e njeriut

Guzhina
Typography

Më kot lodheni për të gjetur ushqimin dhe dietën e duhur për një trup dhe mendje të shëndetshme.

 

Ajo që kemi parë në të gjitha filmat vizatimorë është e vërtetë. Më në fund shkenca pranon se ndikimi që kishte hekuri dhe spinaqi tek trupi dhe mendja e ‘Braccio di Ferro’ është i vërtetë. Edhe performanca e X-Man, i cili sapo hante një ushqim të përbërë nga perimet dhe mishi fitonte fuqi të mbinatryshem është gjithashtu e vërtetë.

Për këtë arsye shkencëtarët pretendojnë se ushqimet që bëjnë pjesë në dietën mesdhetare si mishi, peshku, perimet, vaji dhe vezët janë disa nga faktorët kryesorë që ju bën akoma më të shëndetshëm mendërisht dhe fizikisht.

 

/Boom.al/

boomalbania@gmail.com