Në përpjekje për të garuar me rivalët e saj direkt sikurse Twitter dhe Google për kërkimet e lajmeve në kohë reale, Facebook këtë fundjavë ka njoftuar se motori i saj i kërkimit i integruar në rrjetin social tani do të përfshijë më shumë se 2 trilionë postime brenda Facebook.

Leggi tutto...

Artikuj te tjere...