Mundësia për të punuar më shumë se një person në një dokument, kërkimi në internet dhe ndërhyrja direkt në një dosje, lehtësime për studentët, janë disa nga të rejat e Office 2016, versioni i ri i programit të Microsoft. Tashmë ai është i disponueshëm edhe për Mac të Apple. Të gjitha funksionet dhe të rejat e tij janë bërë publike në një postim zyrtar të Microsoft.

Leggi tutto...

Artikuj te tjere...