Acer prezantoi një kompjuter desktop gjatë eventit IFA 2015 të zhvilluar në Berlin. Kompjuteri U5-710 I Acer-it fuqizohet nga gjenerata e gjashtë e çipeve Intel Core i5 dhe i7, së bashku me 16GB RAM të llojit DDR4. Modeli bazë përdor grafikët Intel Iris 530, të cilët mund të përditësohen edhe me kartat 940M të Nividia-së. Kompjuteri ka gjithashtu 256GB SSD.

 

 

Leggi tutto...

Më herët është thënë se Apple do të shtojë ngjyra të reja në modelet e ardhshme të iPhone, përkatësisht modelet iPhone 6S dhe 6S Plus, të cilët pritet të prezantohen muajin e ardhshëm.

Leggi tutto...

Artikuj te tjere...