Viber në përditësimin e tij më të fundit ka sjellë funksione të reja që e bëjnë më të lehtë shpërndarjen e përmbajtjes, realizimin e video-thirrjeve dhe shumë më shumë se kaq.

Leggi tutto...

Artikuj te tjere...