Duken më pak, por në fakt kanë kaluar gati 10 vjet qëkur janarin e 2007-tës, Steve Jobs zbuloi nga platea e Moscone Center në San Fracisko Iphone-in, aparatin që bashkon në një iPod, celularin dhe kompjuterin e vogël të lëvizshëm, që nuk do të vononte shumë për të pushtuar tregun botëror.

Leggi tutto...

Google, së fundmi ka krijuar një patentë për të vendosur një kompjuter në syrin tënd. Në patentën që është dorëzuar në 2014 dhe që u publikua javën e kaluar, Google e quajti këtë pajisje “një lente elektronike që mund të përdoret për të kontrolluar fuqinë optike të pajisjes”, që do të ushqehet nga një “antenë e thithjes së energjisë”.

Leggi tutto...

Artikuj te tjere...