Çfarë instikti kanë macet?

Kafshe
Typography

Hulumtimi i kryer nga Universiteti i Edinburgut pohon se macet kanë tipare të ngjashme të personalitetit me grabitqarët e mëdhenj.

 

Studimi gjithashtu pohon se macet pavarësisht që duken bukur dhe janë të pastra, fuqia e shikimit në sytë e tyre është ndoshta instikti i tyre vrasës.

 

Hulumtuesit nga Universiteti i Edinburgut kanë hulumtuar tipare të karakterit të pesë maceve shtëpiake dhe kanë krahasuar sjelljet e tyre me macet e egra që janë të mëdha si luanët.

 

Studimi gjeti se racat e ndryshme kishin të njëjtat karakteristika të forta në lidhje me dominimin.

 

/Boom.al/

boomalbania@gmail.com