Lamborghini që të lë pa fjalë

Makina
Typography

Pas paraqitjes së “Centenario Coupé”, “Lamborghini” zbulon versionin e hapur të fundit, publikimi i të cilit në mbledhësit e zjarrtë dhe entuziastë u bë në 2016-n në Monterey Javws së makinave në Kaliforni.

Një pasardhës natyror me homologun e tij coupe, “Lamborghini Centenario” Roadster është i kufizuar edhe në 20 njësi në mbarë botën dhe paraqet një ilustrim të vërtetë të angazhimit “Lamborghini” për të përparuar dizajnin e automobilave në lartësi të reja, frymëzuese.

 Ikona italiane vazhdon të nderoje njëqind themeluesit e saj dinamik, Ferruccio Lamborghini, me këtë seri të veçantë përkujtimore.

Designers-ave i jeshte dhënë liria për të krijuar një dizajn të hapur që mishëron cilësitë progresive te themeluesit vizionar “Lamborghini” dhe shkëlqen në një mjedis elegant.

Ky nivel Roadster tjetër mishëron një drejtim të ri të projektimit për Lamborghini sipërfaqe te theksuara dhe reflektime të shkëlqyera si “forma përcjell funksionin”.

Silueta Centenario përmban krahe të ulët në pjesën e përparme dhe të pasme duke krijuar një trup të pastër, te ndjeshëm.

 

“Lamborghini krenohet vetë në kërkim të pandërprerë të eksperimentimit. Ne jemi krenar për të vazhduar potencialin e mëtejshëm Centenario në formën e një biçikletë klasike;.. Harmonia e përkryer në mes të inovacionit dhe dizajnit të përjetshëm.

 

Kjo arritje unike inxhinierike është një haraç i përshtatshëm për të kaluarën e jashtëzakonshme ‘Lamborghini’ dhe një preview për të ardhmen e saj të shkëlqyer.

Centenario Roadster përfshin karakteristikat avantazh Coupe dhe përfshin lirinë e nje makine te vërtetë sportive për një përvojë të pastër”,- tha Stefano Domenicali, kryeshef ekzekutiv i Automobilave “Lamborghini”.