Ekspozohet në Gjenevë Aston Martin

Makina
Typography

Ndoshta keni paramenduar një Aston Martin që një ditë të jetë pjesëtar i familjes tuaj.

 

Megjithatë një të tillë nga kjo markë botërore por me një shifër DB11 nuk keni parë ende e që ky konsiderohet të jetë si një nga modelet më të rëndësishme në Britani në 103 vitet e fundit.

 

Por të gjithë juve që jetoni në Gjenevë, do të keni mundësinë të shikoni bishën e markës më të re të Aston Martin e cila është planifikuar të ekspozohet në Motor Show por që deri tani në rrugët e këtij vendi ky model tashmë ka vërbuar me shkëlqimin mahnitës.

 

 

DB i ri është më i sofistikuar dhe më i përdorshëm që i cili sjell rehati për ngasësit.