"Përbindëshi", Ferrari FXXK

Makina
Typography

 

La Ferrari nuk ishte e mjaftueshme për një njeri, thanë përfaqësuesit e kompanisë së tyre. Prandaj ata u menduan edhe njëherë dhe krijuan diçka të re, dhe më të fuqishme se ajo.

 

 

Pra bëhet fjalë për një makinë, Ferrari FXXK, dhe siç duket projektuesit e saj u ndanë të kënaqshëm duke thënë se, kjo bishë ka dyfishin e shpejtësisë së La Ferrarit.

 

Pra përbindëshi FXXK, është produkti i fundit i ndarë nga Ferrari Corse, e kështu në mënyrë tipike mund të garosh me ndonjë F1, apo me ndonjë Bugatti Veyron, ngase kur projektuesit treguan për dyfishin e shpejtësisë së La Ferrarit, ju vet mund ta paramendoni çfarë mund të ndodhë.

 

 

/Boom.al/

boomalbania@gmail.com