Range Rover ka paraqitur makinën e saj të pare të blinduar  e cila quhet Armored Vehicle (makinë e blinduar) – Range Rover Sentinel. Makina ka marrë certifikimin VR8, nivelin që do të thotë se ajo mund të përballojë 7.62mm me shpejtësi të lartë, forca e blinduar e kësaj makine është e jashtëzakonshme ku mund të përballoj shpërthim edhe nga 15 kg TNT anësore.

Leggi tutto...

Seria e re e BMW është kombinim perfekt i rehatisë, elegancës, teknologjive të reja dhe luksit. BMW 7, seria e re, 740i dhe 750i ka, vendosur standarde të reja për luks, rehati dhe teknologji të reja të përdorura.

Leggi tutto...