Nëse ekspozohesh ndaj të ftohtit sëmuresh? Spinaqi ju bën më të fortë? Kërcitja e gishtërinjve shkakton artritin? Është e vërtetë që mollët ju mbajnë të shëndetshëm, dhe vaksinat shkaktojnë autizëm?

Leggi tutto...

Ju janë bërë gurzat në dhëmbë, dhe keni fobi nga dentisti i cili do të ishte zgjidhja e parë, atëherë një gjë të tillë mund ta bëni edhe në kushte shtëpie.

Leggi tutto...

Artikuj te tjere...