A keni menduar ndonjëherë për origjinën e emrit Sherebelë? Rrjedh nga latinishtja dhe do të thotë “shërim”. Sherebela është e lidhur shpesh me anën femërore dhe është një aleate e vlefshme e femrave, në veçanti për shqetësimet e vogla apo të mëdha që mund të ndodhin çdo muaj me ciklin menstrual, por edhe në moshën e menopauzës.

Leggi tutto...

Artikuj te tjere...