Kur ju porosisni një pije pyetja e parë që ju bëm kamarieri është nëse doni apo jo akull. Përgjigja e duhur e kësaj pyetjeje është jo. Ka një arësye shumë të shpifur se pse ju asnjëherë nuk duhet të pranoni akull në pijen tuaj.

Leggi tutto...

Domatet janë të njohura dhe të shijuara në të gjithë botën duke i bërë ato një nga perimet më të njohura. Ato janë jashtëzakonisht të gjithanshme në kuzhinë dhe mund të shërbehen edhe në ushqimet e kripura dhe të ëmbla.

Leggi tutto...

Artikuj te tjere...