Ananasi është një frut tropikal me një shije shumë të shijshme. Kjo pemë ndihmon organizmin në forcimin e kockave, në përmirësimin e gjendjes shëndetësore gjatë gripit, si dhe në parandalimin e problemeve me zemër.

Leggi tutto...

“Çfarë hani, përbën një ndryshim të madh në mënyrën se si do të mplakeni dhe se si mendoni”, thotë dietologu Manuel Villacorta. Që nga kockat tuaja, truri, dhe lëkura- të gjitha do të jenë më të shëndetshme, nëse hani në mënyrën e duhur.

Leggi tutto...

=Molla është një frut që mund të gjendet dhe mund të konsumohet në të gjitha stinët. Një rëndësi të veçantë gjatë konsumimit të saj është që ne ta pastrojmë dhe ta hamë me lëvore.

Leggi tutto...

Artikuj te tjere...