Se susami është shërues e konfirmon edhe përmbajtja me vitamina B, A, E, niacinë, minerale të shumta si kalcium, kalium dhe magnez, fosfor, hekur, zink dhe selino. Farat e selamit janë burim i vërtetë për shëndetin.

Leggi tutto...

Të gjithë e kemi dëgjuar dhe e dimë që mjalti dhe limoni ndihmojë për të zbutur kollën. Megjithatë, një eksperti së fundmi ka zbuluar se çokollata është më e mirë për problemet e fytit, kryesisht me kollën.

Leggi tutto...

Personat të cilët vuajnë nga sëmundjet e sistemit skeletor, dhimbjen e gjunjëve i kanë më të theksuara. Sipas një studimi të publikuar në Clinical Journal of Pain theksojnë se shkaku kryesor i dhimbjeve më intensive në gjunjë gjatë dimrit është mungesa e vitaminës D në trup.

Leggi tutto...

Artikuj te tjere...