Pas publikimit të lajmit se buka që konsumojme është e infektuar me bakterin "Coli Bacil", sepse prodhohet nga gruri dhjeteravjecar i magazinave serbe, dhjetera miq dhe të njohur e konfirmuan se ata dhe të afermit e tyre ishin duke vuajtur njëkohesisht pjesën më të madhe të simptomave të këtij bakteri. 

Leggi tutto...